Μαυρομαντηλού 14-08-2013 @ 16:22 | ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ Ή ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ... ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΚΟΥΝΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΙΑ ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::laugh.:: ::wink.::
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |