Μαυρομαντηλού 15-08-2013 @ 12:18 | όπως γουστάρετε εγώ
το κώλο κάτω να βαράτε
δε θα ζήσω
δε θα μου πείτε τη χαρά
μαζί σας πλάι και σε σειρά
να τη βοσκίσω
Κυβερνά το μυαλό η καρδιά
Αι χαθείτε από μπρός όλοι πιά
Δε με νοιάζουν οι γύρω μηδέν
Που χαμπαρι δε παίρνουν και ας λέν
Έτσι έμαθαν και έτσι θα ζούν
Ψιχουλάκια χαράς να βοσκούν
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΑ ΜΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |