Μαυρομαντηλού 21-08-2013 @ 15:31 | ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕ
ΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΩΩΩΩ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑ
ΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΙΧΧΧΙΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΙΙ
αντεχεις την δικη σου αληθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αγνοεις επιδεικτικα τα σκατα που πατας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τι ομορφια τα τυλιγεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΜΕΘΟΔΟ......
και τοση υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
σε θαυμαζω αληθεια ειναι!!!!!!!!!!!.......ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ!!!!!!!!!!!!
κι οταν κουνας το δαχτυλο να με συνετισεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσο καυλωνω δε λεγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α, ΕΣΥ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ....ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ...... ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συνεχισε............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙΙΧΙΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη σταματας ερχομαι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ισα καταπανω σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για μια σκατενια συγκρουση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΆΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΆΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αστα πως τα τι και τα γιατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γαμα το περιτυλιγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΓΑΜΑ ΚΕΦΑΛΑΊΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,
ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |