....στον βράχο πού ‘χεις για σκοπό
βαθιά στο κύμα να φυλάει
μαργαριτάρια
οφείλω τούτον τον σκοπό
κι αυτό το δάκρυ που κυλάει
μες στα φουλάρια ......Πολύ ωραίο.........
::up.:: ::theos.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο