Μαυρομαντηλού 23-08-2013 @ 15:55 | Α ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑΞΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ.
ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ , ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ..... ΚΑΠΑΤΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΧΑΖΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
::scare.:: | |