Μαυρομαντηλού 30-08-2013 @ 16:23 | Έτσι είναι η ζωή
Ξεκινάς πιστεύοντας
Αναθεωρείς στην πορεία
Και ξαφνικά κολυμπάς χωρίς σωσίβιο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ .....
ΚΟΛΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |