Σου έχω μιλήσει ποτέ; Όχι
Μου έχεις μιλήσει ποτέ; Όχι
Και είμαστε μαζί τόσες φορές την εβδομάδα. Μιλάς στους διπλανούς μου, τους μιλάω και εγώ. Μεταξύ μας, όμως, ούτε μια λέξη δεν έχει ακουστεί. Σε ένα δωμάτιο αν είμασταν οι δυο μας, θα κυριαρχούσε η σιωπή.