ΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΆΓΑΠΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::yes.:: ::kiss.::