Μαυρομαντηλού 10-09-2013 @ 15:16 | Τι κι αν έξω κάνει ζέστη
Την ζεστασιά αποζητώ
Την δροσιά εκεί να φέρει
Που εγώ επιθυμώ!
ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ..................
ΕΚΕΙ .... Ε,,,,, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
::lick.:: ::lick.:: ::lick.:: | |