smaragdenia 13-09-2013 @ 10:10 | Τώρα ψάχνεις εξηγήσεις
…Να μου δώσεις απαντήσεις
Μη κουράζεσαι καρδιά μου
….Πάλι εσύ θα αγαπήσεις
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΞΘΙΝΟ,,,,,,,,,
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ,,,,,
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ........
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |