heardline 15-09-2013 @ 07:24 | Μάριε Καλημέρα.
Θεωρώ ότι είσαι ένα τιμητικό πρόσωπο των στίχων.
Επαγγελματικά σκίτσα με πνευματώδη σκέψη, άμεσα με την καθημερινότητα οτυ πολύπαθου βίου μας και ολάκαιρης της οικουμένης.
Άξιος, ταλαντούχος και χαρισματικός άνθρωπος, ανάμεσά μας, ότι το καλύτερο........... | |