Κόκκινο, να ΄ναι απαγορευτικό
Κίτρινο, ετοιμάσου
Πράσινο, ο δρόμος είναι ελεύθερος
Κι άμα χαλάσει, βράστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ξέρω πως το πρόβλεψες
Να φέγγει προς τα μέσα
Όλοι το έχουμε. Αλλά δεν φαίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω κλικ το λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΙΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΚ,
ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ..............
ΤΡΑΚ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΤΡΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
::laugh.:: ::laugh.:: ::clown.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο