Μαυρομαντηλού 18-09-2013 @ 15:41 | Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΔΗΓΟΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΞΟ ΚΑΘΕ ΚΟΡΜΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΕΛΟΣ ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΚΙ ΑΣ ...ΒΕΛ-ΑΖΩ----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΑΦΗ ΙΕΡΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----ΙΕΡΗ----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΗ....
ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΥΛΙΚΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΧΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΟ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----ΔΥΟ ΔΥΟ---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΣΦΙΧΤΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΣΜΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----ΔΕΣΜΑ---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------ΑΛΥΣΟΔΕΣΤΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!------ΑΧ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ -------ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ-------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΗΧΕΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------ΗΧΕΙ,ΔΟΝΕΙ,ΣΑΛΠΙΖΕΙ, ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |