Η σκέψη παραμένει σε κείνηΣΕ ΚΕΙΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέλετε να τηςΤΟΥ δώσετε ένα τριαντάφυλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας νοιάζει πως ένοιωσε!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ!!!!!!!!!!
Το χάδι συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα πάντα είναι για κείνηΚΕΙΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
::up.:: ::kiss.:: ::kiss.::