Καθημερινές μικροατέλειες που ξεβάφουν
στα γαμψά παραπτώματα της τελειότητας
τι κι αν οι ποιητάδες σε στίχους τα γράφουν
ίσως απλές συμπτώσεις κάποιας ομοιότητας
κουραστική κι αγχώδης ετούτη η μέρα....
με χίλιες δυό σκοτούρες να κάνουν περιπολίες
φυσά παράλληλα και κόντρα η πνοή τ' αγέρα
ασυμβίμβαστες στιγμές μ'επιφάνειες όχι λείες
το παρόν αντιμέτωπο με της κρίσης τους όρους
τ'ανθρώπινα κρούσματα παραμένουν αριθμοί
στο λαιμό μιά θηλιά με χαράτσια και φόρους....
αυτοκτόνησε κάποιος ? του σήμερα οι ρυθμοί
σαν κοράκια που κράζουν βλοσυρά περιμένουν
το επόμενο θύμα τους στη στροφή να ξεσκίσουν
πενιχρά πρόσωπα που στην πείνα υπομένουν...
τη σελίδα του σήμερα να μπορούσαν να σκίσουν
πολύ όμορφο και με σωστή κριτική ματιά, μόνο που ο πέμπτος στίχος έχει 17 συλλαβές και κάπως εμπ[οδίζει την ροή θα μπορούσε να είναι
κουραστική κι αγχώδης ετούτη η μέρα ή κάτι παρόμοιο.