Μαυρομαντηλού 02-10-2013 @ 16:15 | Όταν η ψυχή μιλάει και καρφώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μέσα από ένα βλέμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όταν το παιχνίδι της διεκδίκησης παίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τότε τα λόγια είναι περιττά ακόμη και γραμμένα ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΑΚ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |