Μαυρομαντηλού 11-10-2013 @ 15:21 | Εδώ θέλω να μείνεις εδώ που σ εχω ανάγκη
κι αν τα φτερά μου αφήσεις κάποιος να μου κόψει
απ την ψυχή μου δεν θα μπορέσει να σε βγάλει
ότι κι αν έχει να σου πεί ότι και να σου δώσει
απ την ψυχή μου δεν θα μπορέσει να σε βγάλει.
Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ..........................................................
ΚΙ ΕΜΕΝΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::wink.:: ::kiss.:: | |