μολις σηκωθηκα επομενο ηταν να περπατησω
καμια φορα σκεφτομαι τα αγρια μεθυσια μου
που μπουσουλουσα με τα τεσσερα
και εχανα την επαφη με το εδαφος
απο τη πολλη νοθεια και την κακη μου διαθεση
τωρα ανοθευτη και ζαλισμενη απο τον υπνο εξω
μα δεν αργουσε να ξημερωσει
δι εσχισα την ομιχλη ανεκαθεν μ'αρεζε
ευχαριστηθηκα δεν την περιμενα
δεν με συν θλιβει αυτη..
Ομορφια Γιουμιχλη! http://www.easybytez.com/ffnzs9cz59q2
Ο αναρχικος των δυο κοσμων...κατεβασμα)))
Το ποσταρω για σενα και για οποιον δεν το διαβασε ακομα
δι εσχισα την ομιχλη ανεκαθεν μ'αρεζε
ευχαριστηθηκα δεν την περιμενα
δεν με συν θλιβει αυτη..
Ε, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
::up.:: ::up.:: ::up.::