Αναζήτηση αληθινής Ψυχής απά σε πεντάρφανους παγωμένους αγέρες χαρακωμένης ιαχής. . . Αναζητείς δίχως να κομπάζεις . . . να διστάζεις . . . να διατάσεις . . .μμε φαρμάκι ξεδιψάζεις . . .
Ματώνεις τα γόνατά σου απέ τις εκλειπαρούσες προσευχές , ευελπιστείς τα θλιμμένα να διαβούν ανεπιστρεπτί μαθές ! ! !
Αναζητείς , μα οι πληγές κειες οι αληθινές προσμένουν ανοικτές . . .παραμένουν οι ρογμές κειες οι μαλαματένιες να σε δροσίζουν γλυκοτρυφερά στις ορειβατικές σου στέρνες . . .περιπλανιούνται πονεμένες όσο δεν γνώριζε κανείς . . .λουφάζουνε στις κρύες τους βελούδινες σκοταδιασμένες σπηλιές πεθυμιά τους ΑσημοΧρυσή να παραμείνουν αφανής ! ! !
Μη ! ! ! μη Παρακαλώ σε πια . . . ΜΗΝ ΤΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙς . . .ΑΣΕ ΤΣ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥς ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΑΧΕς ΤΖΑΙ Ο ΠΟΝΟς ΤΟΥς ΔΙΑΡΚΗς . . .
ΑΣΕ Τς ΣΚΕΨΕΙς ΑΕΝΑΑ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ. . .ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΣΥΝΕΤΟΠΟΛΥΧΡΩΜΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ . . .