ΟΧΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ...
ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΑΧΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΧΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.::