'Εκλεισε στην μεθυσμένη μαγκική της ζωφερή αγκάλη
των Λαμπερών ΗλιΑκτίδων τα Σπινθυροβόλα κάλλη. . .
Φτιασιδωμένες οι ποθητές ευχές έλαμβαναν κεράσματα
ζωής απά στης Ψυχής τα θεάρεστα κατασκευάσματα ! ! !
~*~*~*~
Ακαταμάχητες γλυκοσφραγίδες απρόσιτες προσοδοφόρες
Ηλιοστάλακτες νοτισμένες τρυφεράδα γιασεμιού ανθοφόρες
μες τα μικιά της χεράκια τ΄αγρεμένα εγκλωβισμένες φλογίτσες
της παινεμένης ψυχής αποσκευές . . .πολύτιμες βαλίτσες ! ! !
~*~*~*~
Ετούτες τις ώρες του Ηλιοστάλακτου ματωμένου δρ'ομου
πόμεινε μοναχιά να' χει Ηλιανεμάκια ζηλευτά του πόνου
χαμογελεί διαμαντένια διατί εγλύτωσεν του καυτού φθόνου
τώρα διέστηνα πορεύγεται το ακάνθινον στρατί του μόνου. . .
~*~*~*~
Ηλιοστεμένη πια απέ τις ΗλιΑκτίδες που ποτές δεν αντίκρισε κανείς
προτιμεί τον Ουραλένιο μαγικοσταλμένο δρομί να κοίτεται αφανής . . .
Ξέχωρη Οντότητα μακρυ'α απ' του ντουνιά την επικαιρότητα . . .
Πάντα Θεάρεστα όπου και να' ναι . . . Λαμπερά οι μέρες της να κυλάνε ! ! !
ευτυχισμένη να ' ναι . . .τα ηλιοσκαλοπάτια της στα ουράλια να τηνε πάνε.-