Σκέπτομαι κι αποφασίζω
Όταν ο ύπνος θε ναρθεί
Τα αυτοκόλλητα να αλλάξω
ΘΕΛΩ, δεν ΘΕΛΩ. Να γραφτεί
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑΣ ΦΑΩ ΠΑΓΩΤΟ
ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ''ΘΕΛΩ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
::laugh.:: ::laugh.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο