Τώρα γιατί εσύ;
Και όχι εγώ;
Είναι θέμα προτεραιοτήτων
Κι εγώ ήδη σου την είπα
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΧΧΙΧΙΙΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΩΩ
::wink.:: ::lick.:: ::up.::