Μαυρομαντηλού 27-10-2013 @ 13:54 | ΑΜΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΜΕΝΩ,
ΜΟΝΟ,
ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΈ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::yes.:: ::yes.:: | |