Μαυρομαντηλού 03-11-2013 @ 16:54 | Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ
ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |