Μαυρομαντηλού 05-11-2013 @ 14:45 | Μόνο τα λόγια να κρατάς
και ξέχνα τη μορφή μου---Ε, ΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΟΥΜ ΖΟΥΜ ΖΟΥΜ ΖΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να τάχεις πάντα φυλαχτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ................
όσο θα 'σαι δική μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα μη ξεχνάς τα μάτια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΈ ΤΩΝ ΠΟΤΏΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με δάκρυα σα γεμίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί αυτά σα τα κοιτάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσένα καθρεφτίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και όποιος σου λέει "σ' αγαπώ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δες στη ματιά του μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::kiss.:: | |