Με στεναχωρεί, ότι στεναχωριέσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ μην ισχυριστείς
Ότι από την κλειδαρότρυπα
Τα είδες όλα
Η κλειδαρότρυπα δεν το επιτρέπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ιδιαίτερα αν η κλειδαρότρυπα
Είναι φτιαγμένη από σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν παραμορφωτικοί φακοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλοιώνουν την πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΖΗΛΕΙΑ;;;;;;;;;;;;; ΚΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::yes.:: ::yes.::