ήλιε μου βγες
και δώσε στα ουράνια το χρώμα
ήλιε μου
στάζει η ψυχή μου στο χώμα
Σώμα κενό
πως να γυρίσω που χάθηκα
σε υπόγεια ρευματα
ποια συννεφα θα μου σταθούν
με νευματα
απ τον πορτοκαλί σου κύκλο
να με σώσουν
να δω γαλάζιο τη γαλήνη
να μου δώσουν;
ήλιε μου βγες
τα σχήματα που χω στα ματια μου
σβήσε
ήλιε μου
τη μέρα μου όμορφη δείξε ...