ΜΕ ΞΕΛΙΓΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΖΑ ΔΙΑΒΑΖΑ,..................
ΛΕΩ ΠΟΎ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΡΑ....................
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΣΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::laugh.::