Χρόνια πολλά σου εύχομαι
μέσα από την καρδιά μου
κι όσα γενέθλια περάσουν
να τα ζείς κοντά μου...
ΝΑ ΤΑ ΖΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::kiss.:: ::kiss.:: ::up.::