Μαυρομαντηλού 13-11-2013 @ 17:48 | Δεν μας πικραίνουν οι σχέσεις
Που έσβησαν γεμάτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ''ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε αυτές που μας ταπείνωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ''ΑΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ''
Μόνο αυτές που πέρασαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολλά υποσχόμενες περιστασιακά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γράφοντας στα όνειρα μωσαϊκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από ελπίδες και απογοητεύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με ανεξέλεγκτα δρώμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ,
ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |