Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
o τρελός
καλημέρα συντροφιά μου.
Δέν ήξερε τό κλάμα .........
Ετσι γεννήθηκε ο Μεμάς..........
Στίς κηδείες ο Μεμάς σάν ήτανε γελούσε .....
στά γεννητούρια ο Μεμάς σάν ήτανε γελούσε .........
Καί άν ή κακοτυχιά χτυπούσε την πόρτα τού Μεμά .......
Πάντα ο Μεμάς γελούσε .
Τρελό τόν βγάλαν τόν Μεμά γιατί δεν ξέρει πόνο
ξέρει μονάχα να γελά ...........
Σέ κάποια άκρη σήμερα
έκλαψε ο Μεμάς .............
Ολοι είπαν ξανά ότι τρελάθηκε ο Μεμάς .!!!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΑΝΩΛΗ.
ΑΓΓΕΛΟΣ.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
9
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
τήν ζωή σου θά τήν κάνω παραμύθι.
aggelos sigalas (aggelos sigalas)
©
20-11-2013 @ 09:23
**Ηώς**
20-11-2013 @ 09:52
::hug.:: την καλημέρα μου Άγγελε!
Pavlos Melas
20-11-2013 @ 09:54
έκλαψε ο Μεμάς .............
όλοι τρελό τόν είπαν . !!!!!!
Καλημέρα άγγελε
smaragdenia
20-11-2013 @ 10:19
http://youtu.be/7u0uyabZT58
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΕ..............
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
rania.foka@yahoo.co.uk
20-11-2013 @ 11:26
::up.::
Ναταλία...
20-11-2013 @ 11:32
Σέ κάποια άκρη σήμερα
έκλαψε ο Μεμάς .............
Ολοι είπαν τρελάθηκε ο Μεμάς .!!!!!
Καλό απόγευμα Άγγελε
http://www.youtube.com/watch?v=pYXJ5Zl3Op
::yes.:: ::theos.:: ::theos.::
YABER
20-11-2013 @ 11:36
::yes.:: ::yes.:: ::up.::
ALIROS
20-11-2013 @ 14:17
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Μαυρομαντηλού
20-11-2013 @ 16:26
::rock.:: ::theos.:: ::theos.::
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ60
20-11-2013 @ 20:44
::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 15%