Μαυρομαντηλού 21-11-2013 @ 17:06 | Νομίζεις πως είμαι γέρος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ανίκανος να αγαπήσω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ανίκανος να συν υπάρξω με την αγάπη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέλοντας να αγαπήσω ξανά και ξανά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ''ΘΕΛΩ'' ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είναι παράλογο να θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΌΣ ΤΡΕΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να παίξω μ ότι μου λέει είσαι γέρος είσαι μόνο για ένα φεγγάρι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΣΙΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄'50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ '60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΥΣΗΞΕ ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλωστε βλέπω την κάθε μέρα ξανά και ξανά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην μου λες πως δεν μπορώ να ονειρεύομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην μου λες πως δεν μπορώ να ερωτεύομαι σ ένα βήμα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη μου λες πως δεν μπορώ να ζω σε μια ανάσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::yes.:: ::up.:: | |