Μαυρομαντηλού 28-11-2013 @ 15:45 | Αγαπάω το άγνωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γι αυτό αγάπησα εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι ας με πούνε άρρωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πως τα’ χω πια χαμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΕΝΑ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Αγαπάω μια θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στην αγκαλιά την έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ.............Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο έρωτας πρώτη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θεέ μου δεν αντέχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::kiss.:: | |