Ο messenger δεν μπαίνει
Αγωνία στο κατακόρυφο!
Τα μηνύματα μήπως χαλάσουν;
Οι φίλοι μου ήπιαν καφέ;
Τους λείπει η καλημέρα μου;
Τεχνολογία είσαι μπαμπέσα!
Ο messenger τι είναι;
Ένα καφενείο εξ αποστάσεως
Η φιλική παρέα στις αυλές
Το νυφοπάζαρο της σχόλης
Το κρυφτό στις γειτονιές
Τεχνολογία είσαι όνειρο!
Ο messenger μπήκε
Η περιπέτεια αρχίζει
Μηνύματα. Ένα, άσχετο
Σχόλια. Τα ποιο πολλά, παρουσίες
Μερικά, δυνατά, ουσιαστικά
Τεχνολογία σ ευχαριστώ!