Μαυρομαντηλού 03-12-2013 @ 15:40 | Μια καινουρια αρχη...
Μια καινουρια ζωη
και μαζι μου ΕΣΥ!!!
ο δικος μου αγγελος;*
Εισαι ολη μου η ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μ αφησεις μονη...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΙΩΠΗΗ... ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν θα εχω κανενα νοημα ζωης
μην μ αφησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα χαθω σ ενα μαυρο κενο!!ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΣΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΠΕΣ ΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα αν με αγγιξεις ξανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μου δωσεις ευτυχια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και χαρα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::laugh.:: ::kiss.:: | |