Και τα λόγια, όταν δεν συνοδεύονται με έργα
Είναι σεξ, χωρίς ερωτικό σύντροφο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::up.:: ::yes.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο