Μαυρομαντηλού 05-12-2013 @ 17:13 | Το μυστικό φυλάσσεται
με κλείδωμα της πόρτας
το δάκρυ μεταλλάσσεται
και γίνεται ιδρώτας .
ΚΟΙΤΑ
ΑΝ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ.... Ε, ''ΜΑΖΙ ΜΕ''...
ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ
ΙΔΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΠΟΤΈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::yes.:: ::kiss.:: | |