Μαυρομαντηλού 05-12-2013 @ 20:09 | ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ
ΖΩ ΚΑΙ Μ'ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΤ' ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ
ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΣ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
::up.:: ::kiss.:: ::kiss.:: | |