Μαυρομαντηλού 09-12-2013 @ 17:11 | Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΟΥΡΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |