Ποσο βαρυ το τιποτε
μεσα του γεννιεται ένα συμπαν
μ' αστερια σαν τους ανθρώπους νησια
η παλι , ψυχες που δεν λυπούνται
εκπέμπουν κενο στο γυρω κενο
πανακριβο είναι αληθεια να διοχετεύεις τ' αποθεματα
μεσα από ανθρώπους- καναλια
στασιμο κενο
μα μεγαλιωδες σαν όλα αυτοκαθαριστουν
χρησιμο κενο
και ποσο δυσκολο να το κρυψεις...
Ο αυτοματος πλοηγος αναψε τα φωτα
καινουργια μερα στο διαστημα...
-Καλημερα κενο!
Χαμογελασε και διεταξε τον υπολογιστη
- 8 μοιρες αρριστερα!
κατευθείαν στο κεντρο της "σκουληκοτρυπας"
ακομα ένα τούνελ...
μα εφτασε στον τελευταιο γνωστο γαλαξια
εκει στην ακρη του Κοσμου
παρατηρουσε το κενο ν' απλωνεται ...
παραμερίζοντας το τιποτε.