Μαυρομαντηλού 09-01-2014 @ 16:50 | Στην κορυφή είναι στενά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΕΝΑ ΑΛΛΑ ..... ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η πούλια μόνη ξαγρυπνά
... κι εγώ αποσπερίτης ξανά
ορειβατώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για να σε φθάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ..................ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ............... ΚΟΡΥΦΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
την ευχή να ανεβάσω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΕΥΧΗ ΨΗΛΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::lick.:: ::kiss.:: | |