Μαυρομαντηλού 12-01-2014 @ 15:47 | Δεν είπα εγώ πως δε θα γονατίσω σ'ενα μοναχό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ούτε πως συναντώντας την ποιότητα δε θα σταθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ, ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΥΦΛΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε στάση προσοχής να ακούσω και να μάθω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΕΡΔΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΚΟΜΠΛΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν κάνω λάθος σ'οτι σκέφτομαι να το αλλάξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είπα εγώ πως συμπαθώ ατσάλινες τις παρωπίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΈΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ή πως γεννηθηκα να χρησιμοποιώ τις πένες σαν οβίδες
ένα θυμάμαι στην πορεία μου ..τα πάθη είναι για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τη σκέψη σε εγρήγορση ...η κοινωνία ειναι κουβάς ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΟΥΒΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ@@@Τ@@@ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ''ΑΚΡΙΒΑ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |