Μαυρομαντηλού 20-01-2014 @ 16:16 | ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΣ Ο ΕΝΑΣ
ΠΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ
ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΣΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::oh.:: ::oh.:: ::sad.:: | |