ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ......
ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΤΔΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ..............
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΙΕ Η ΖΩΗ...
ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ............ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ.........