Μαυρομαντηλού 26-01-2014 @ 16:13 | ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕ ΘΑ΄ΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΣ ΕΣΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΑΪ ΤΟΥ/ΤΗΣ...
::wink.:: ::yes.:: ::yes.::
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΑΥΤΟΝ/Η ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε, ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΔΊΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
| |