Μαυρομαντηλού 26-01-2014 @ 16:03 | ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8a soy pei pron dis thn kardia kalitera des prota
thn psycologiki katestramenh omorfh kardia moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε, ΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ...ΞΕΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai ama 8es pane des prota ta brakia moy einai leromenaΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apo thn taleporh agapith kardia moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΝΕΤΑΙ ... ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::yes.:: ::yes.:: | |