ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ''ΠΑΙΔΙ'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο