smaragdenia 28-01-2014 @ 00:13 | τούτη είναι η ώρα
που πλιότερα από όλες αγαπώ
αφού μέσα από τ'άρωμα της γοητείας
ο νους μου ζωντανεύει
μεσ'τα σκοτάδια
και στης μέθης την χαρά
κάπου εκεί πέρα η ψυχή μου γαληνεύει.
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.
Η ΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑ,,,,,,,,,,,,,,
ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ..
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ,,,,,,,,,,, ::up.:: ::up.:: ::up.:: | |