Μαυρομαντηλού 01-02-2014 @ 15:58 | βρωμας φοβο
χαρα μου ανακαινισμενη
στη μεση του πουθενα
ακινητη χεσμενη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
Ή ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ
Ή..........................................................
ΒΡΩΜΙΗΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::laugh.:: ::lick.:: | |